02 mar

Triss i underhållsfria husdjur.

Yngsta dottern virkade väldigt mycket under en period. Efter att ha vilat från virknålen ett bra tag bestämde hon sig för att fixa med en överraskning till några små barn som både hon och jag gillar väldigt mycket. Jag tycker alla de här virkgossingarna är söta och får en ny favorit varje gång jag tittar på dem. Vilken gillar du mest?

1_1

1_2

6 thoughts on “Triss i underhållsfria husdjur.

  1. Jag gillar dem alla! Man SKA ha flera, de bildar en helhet. Hoppas att jag lyckas lära mig och hinner göra sådana där en dag som kommer.

    • Det är roligt att virka! Jag är glad över att ha två barn som gör det åt mig om jag skulle behöva, för jag har fullt upp med andra projekt. Lycka till med virkandet! 😀 (Och de här tre godingarna får ju bo i samma hus i alla fall, så de får fortsätta ha sällskap.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *