19 nov

Saker som jag inte behöver men som jag tycker är fina.

filtade rådjur
jordglob
bricka
några ringar
fiolmagneter
bacontröja
det bor nog en Östermalmstant i mig
ringskål
nästan allt i Alice Lanes butik (fast personalen här i Orem hävdade att de själva inte har råd att ha hem som ens liknar de rum som står uppdukade i butiken)

Att bli äldre har för mig inneburit vissa fördelar. Saker betyder inte lika mycket för mig längre. Jag har dock, tillsammans med familjen, insett att ett hem blir väldigt andefattigt utan minsta lilla kudde, tavla eller liknande plotter. Vi har därför gjort gemensam sak i att göra det mysigare här hemma under hösten. Det är ett fortgående projekt och jag ser fram emot att fortsätta pyssla med det hemtrevliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *