16 jan

Lite svensk musikskatt och filmer värda att se.

En bekant till oss har varit mycket engagerad i det trista som har hänt Alice Babs så här på ålderns höst. Du som bor i Sverige har kanske sett Alice Babs förlorade rättigheter? Hur som helst kan jag konstatera att det inte verkar bli lätt att bli gammal och inte bara för att lederna ger upp eller för att man blir lite glömsk. Jag såg den fantastiska filmen om Benjamin Button och tänkte att det nog var som min mormor alltid sa, att ungdomen ska man ju njuta av först sedan man levat i hela sitt liv och blivit klok och vis. Kanske ska jag se om filmen någon dag?

En av mina Alice Babs-favoriter har du här – Song For The Dreamer. Ha en fin dag, hör du.

Ps: Om du inte har sett Everybody’s Fine med Robert De Niro så tycker jag att du ska göra det. I kväll till exempel, eller åtminstone snart. Livet alltså…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *