12 mar

Kortskissen 5 år!

Välkommen till kortskissens 5-årskalas!

Designteamet har hittat på egna roliga kortutmaningar som vi nu hoppas på stort deltagande i!

Vi är sponsrade av Scrapfabriken, Scraplagret, Youdo, Little Yellow House Kits, Pappersbiten och Frantic Stamper. Carina, Maria S och Jane har även sponsrat med RAK:ar.

Du deltar genom att fotografera ditt bidrag och kommentera med direktlänk här nedanför till din blogg eller hemsida där du lagt bidraget. Du har fram t.o.m. den 26 mars på dig att inkomma med ditt bidrag.
Designteamet röstar fram ett bidrag och lottar fram ett i varje blogg du kan gå in och tävla i.

Läs mer om tävlingen här!

You Do
Scrapfabriken
Little Yellow House Kits
Frantic Stamper
Pappersbiten
Scraplagret

Här kommer så min utmaning! Jag vill att du ska göra ett kort med den här skissen som utgångspunkt. Jag har bara ett önskemål (förutom själva skissen) och det är att du använder 3D-kuddar någonstans på ditt kort. Lycka till!

56 thoughts on “Kortskissen 5 år!

  • Jag tycker så mycket om ditt kort! Ditt bidrag uppskattas mycket och jag ser fram emot att få se fler kort gjorda efter samma skiss. 🙂 Lycka till!

  • Så snäll du är. Tack! 🙂 Jag är så glad över att ni är många som är med i utmaningen och extra roligt är det att det finns både ett röst- och ett lottpris. Ditt kort är så vårigt och fint! Tyvärr kan jag inte kommentera i din blogg från mobilen… Stort lycka till!

   • och snabb är du också! Jag håller på att jobba på att få min blogg lite mer anpassad till 2000-talet och mobilsurf. Så håll ut 😉 Tycker du att WordPress fungerar bra mobilt?

    • 🙂 Jag är jättenöjd! Skriver inte direkt inlägg via mobilen då det tar lång tid, men det funkar till och med det.

  • Så roligt att du är med i min utmaning! Ditt kort är vackert och jag gillar verkligen texten. Lycka till!

  • Den här våren längtar jag verkligen efter sådana färger du använt i ditt kort. Underbart! Lycka till i utmaningen.

  • Vad roligt att du gillade min utmaning! Du har gjort ett fantastiskt kort som kommer att glädja någon mycket. Lycka till!

  • Sista minuten är minst lika mycket värt som alla andra minuter fram till midnatt. 🙂 Tack för ditt fina bidrag och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *