Tack!!!

Idag kom ett överraskningspaket i brevlådan! Ett sådant där som är tjockt och oregelbundet och spännande. Min syster hade plockat ihop ett riktigt feel-good-paket och skrivit ett instruktionsbrev om vad jag ska göra med alla sakerna. Japp! Jag ska lyda till punkt och pricka. (Fast jag kanske inte lyder då det gäller musiken… :))

Jag lägger gladpaketet till de två överraskningarna från förra veckan – en jultidning från svärmor och en spännande film från Lotta. Tänk så fint det känns att vara omgiven av omtänksamma människor…

6 comments

  1. Karin B skriver:

    Vad mysigt att få brev med överraskningar på posten :D

  2. Aniika skriver:

    Åh vad kul! Paket är det bästa som finns. Roligt att ge också, men att få ett paket man inte förväntat sig slår allt! Kramar

  3. Det du ger får du tillbaka. Och du ger så mycke av dig själv. Karma vännen! :)

    Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *