02 Sep

Dottern tyckte att min blogg såg trist ut.

Jag har med anledning av denna tunga bedömning bestämt mig för att byta tema. Fortfarande fyrkantigt och svartvitt, men temat är åtminstone mobilanpassat och borde funka på de flesta telefoner. Om du märker att något är jättefel får du gärna säga till! Tack på förhand. (Sökrutan, de senaste kommentarerna och allt det andra i vänstermarginalen finns kvar i telefonversionen också, men de ligger längst ner på förstasidan. Själva blogginläggen ska vara lättare att läsa nu när de är telefonanpassade.) Ha det så kul här i bloggen!

Ps: Jag fick också höra att någon tyckte mitt förra tema såg ut som en dödsannons och att jag inte såg ut att ha speciellt roligt. Jag vet inte om det blir så mycket roligare såhär, men nu finns det lite rött längst upp i alla fall! 😀

2 thoughts on “Dottern tyckte att min blogg såg trist ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *