24 apr

Träffa min nya kompis.

Jag hittade en fin sten på marken och bestämde mig för att roa mig med lite ”rock art”. Utformningen har jag snott ganska rätt av härifrån (tryck dig fram på pilarna i de rosa rutorna för många fler idéer) och nu vill jag måla mer! Jag vet bara inte var jag ska hitta sådär släta och fina stenar som jag behöver. Nåja, det ger sig väl! Vilka motiv hade du satsat på om du skulle ägna dig åt detta pyssel?

24_3

4 thoughts on “Träffa min nya kompis.

  1. Så fint! 🙂
    Till ett midsommarfirande för några år sen så målade jag såna stenar och hade till bordsplaceringen. Textat i gult för tjejernas namn och blå text för killarnas namn. Och så en ”krans” av prästkragar, blåklockor och smörblommor runt om. Det blev bra att tynga ner servetterna med också, som annars hade blåst iväg 🙂
    Stenar borde ju finnas i någon välsorterad hobbyaffär, om du nu inte bor nära havet och kan plocka egna 🙂 Om du är hemma i Sverige borde ju möjligheten att hitta såna stenar vara stor.

    Kram Jonna

    • Vad fint det låter! Jättebra idé. Och det där med att köpa stenar i en affär vet jag inte om jag skulle klara av, haha. Stenarna vid havet i Blekinge där vi har vårt sommarställe är inte sådär jämna och släta för det mesta, så kanske jag får uppsöka en butik ändå. Tack för tipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *