23 maj

Paleokakor och det godaste kött jag smakat.

Vi försöker följa en kost fri från sädesslag och vitt socker. Det går bra. Visst är det lite dyrare på ett sätt, men samtidigt låter vi bli att köpa en massa ”tjafs”, så jag tror det går på ett ut.

När man slutar äta grejer med socker i ändras smakpreferenserna. Jag hade aldrig trott att jag skulle uppskatta mörk choklad, ännu mindre att jag faktiskt skulle föredra det framför en Marabou chokladkaka. Idag kan jag ta en eller två mörka (70%+) chokladbitar och vara nöjd efter det.

I kväll fick jag tips på glutenfria chocolate chip cookies och kände att jag var sugen på att testa. Kakorna smakade inte lika gott som vanliga kakor, de var inte lika söta och inte lika ”sega”, men de var faktiskt godare än jag hade väntat mig. HÄR finns receptet. Någon tipsade om att byta ut hälften av kokosoljan mot smör och jag tror det är det som skulle göra kakorna riktigt goda! Nästa gång…

22_4

Ett köttigt recept som är godare än något annat jag smakat på länge är DETTA. Wow, alltså. Slow cookern får jobba på här hemma och jag är så glad över att vi skaffade den när vi flyttade hit! Surt bara att det kostar så mycket mera att köpa en med en svensk elkabel än en amerikansk… Ja, för dig alltså.

2 thoughts on “Paleokakor och det godaste kött jag smakat.

  1. Ser fram emot att testa alla nya Paleo-recept i sommar! 🙂 Jag har faktiskt lagat riktig mat varje dag denna veckan, har tänkt på dig. Om nu tacos och sånt räknas som ”riktig” mat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *