06 Dec

Tack för allt, mamma!

Klockan 21:25 blev jag och mina syskon föräldralösa. På mindre än ett år har vi förlorat båda våra föräldrar, så nu får vi stå på egna ben och stötta varandra. Livet är tufft ibland.

Tänk ändå vad jag fått av och genom mina föräldrar. Vilket arv de lämnat efter sig! Ett arv som inte handlar om pengar och prylar, utan om kärlek och sunt förnuft. Jag hoppas de känner min tacksamhet i just denna stund.

16 thoughts on “Tack för allt, mamma!

  • Ibland känns det skönt att någon förstår, men i detta fallet önskar jag att du inte hade behövt vara i samma situation… Kram!

  • Ja, tack Helena! Jag är otroligt tacksam över att allt trots allt känns varmt och innerligt även om tomheten är svår att hantera. Kram!

 1. Fina Monnah, jag är så ledsen… så mycket du fått bära den senaste tiden. Vackert ändå med tacksamheten och tiden ni fick tillsammans ❤. Tänker på dig.

  Kramar,

  • Tack för omtanken Ylva! Vad glad jag blev över att du hörde av dig! Jag älskade verkligen att läsa dina tankar i bloggen. Skulle du någon gång få för dig att börja igen så glöm inte att höra av dig till mig. Kram!

 2. Kære Monica
  Jeg har tænkt så uendelig meget på dig. Jeg er ked af det for din skyld.
  Jeg sender dig rigtig mange tanker.
  Pas godt på dig selv og din familie
  Mange kram Sanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *