17 Dec

17 december.

Två kilo köttfärs, jag tror att det räcker
Bullarna säkert behovet täcker
Nu osar det rysligt i köket
Bäst att ta hand om stöket

2 thoughts on “17 december.

  1. Hjälp, så gott det ser ut! Jag ligger rejält back med allt vad julstök heter. Har legat nebäddad i sängen i en hel vecka. Det var inte alls planerat och alla julplaner rök sin kos. Men som maken påpekade när jag låg där och såg som mest eländig ut: ”Det blir jul iallafall.” och det har han ju rätt i. Förhoppningsvis ska det bli lite köttbullar rullade här hemma också nu i veckan. 🙂

    Ta hand om dig ina Monnah och en riktigt god jul önskar jag dig och de dina!

    Kram Lotta

    • Tack fina! Trist att höra att du mått så dåligt. Jag skickar många goda vibbar åt ditt håll! Tack för det fina och omtänksamma julkortet, förresten. Så oväntat, men ändå inte. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *