02 apr

April, april, din dumma sill!

Jag har inte lurat någon på hela dagen. Uselt… Vad är det för mamma som inte luras när tillfälle ges? Jag har annars sett massor av finfina luringar på nätet. ”Nyttiga” cake pops rullade i rispuffar och choklad (eller, ja, egentligen var det ju broccolibuketter). Massor av i-Phones som gavs bort gratis eftersom någon hade öppnat kartongen. Samma pappa till fyra olika bebisar på familjesidan i lokalblaskan. Toapapper överallt i alla sovrum när barnen kom hem från skolan. Tja, lite sådär. Jag hade kunnat nöja mig med att säga att det stod en älg på baksidan. Det hade åtminstone kunnat vara både halvroligt och halvtroligt!

Det är bara roligt att ha höns och ankor del I.

1_6

Det är bara roligt att ha höns och ankor del II.

1_7

Drömmar om sensommarfröjder del I.

1_2

Drömmar om sensommarfröjder del II.

1_3

April, april – trodde du verkligen att det skulle vara vår nu?

1_5

Hönan Agda, hon sköter sig. Värper godsaker och skräpar inte ned det allra minsta. De två unghönorna är inte sämre. De är möjligtvis lite mindre generösa med godiset, men vem är jag att klaga?

1_8

Småkycklingar som köptes på rea förra året har hamnat i en lång rad längs den aprikos aoch väldigt fult strukturerade fönstersmygen. Man kan inte annat än att säga att de lättar upp stämningen!

1_9

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *