24 maj

Utdrag från verkligheten.

IMG_2682

Vad världen är vacker! Vilken strålande sol! Vilka underbara elever! Vad roligt det är att undervisa! Vad spännande det är med släktforskning! Vad härligt att tomaterna är utplanterade! Vad fantastiskt det är att arbetsrummet är färdigt och att S kan få ett temporärt rum!

Ibland får man försöka boosta sig själv bäst man kan. Det är mycket nu som inte är sådär fantastiskt fullt av utropstecken av det positiva slaget. Fy sjutton för elände.

4 thoughts on “Utdrag från verkligheten.

  1. tacksam att man kan ”koppla” av världens all elände med att forska i eländet bak i tiden 😉 eller ta en skrivdragare o dra ner några skruv rent meditativt.trots att kroppen skriker nej så den känsla när man får nått gjort jo det är värt det=)

    • Jag är glad att också du har hittat sådant som kan distrahera. Livet är inte alltid okomplicerat…

  2. Allt kan man inte blogga om men jag önskar att man kunde. Livet måste nog gå upp och ner men i min ålder vill jag ha mera lycka och harmoni. Kanske det kommer. Kram.

    • Jag tror att det i vår ålder är som värst. Våra barn och ungdomar ska tas om hand, vi själva ska hantera all medelåldersproblematik och så är det föräldrar som börjar bli svajiga. Det är mycket att hantera samtidigt! Heja. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *