29 maj

Huset må vara ”sådär”, men trädgården…

Jag älskar att gå ut och bara strosa omkring i det gröna. Varje dag händer något nytt. Somligt föds och annat dör. Här kan jag se snön på bergstopparna samtidigt som det är över 30 grader varmt. Vattnet i ån forsar fram och ljudet blandas med anktjatter och polissirener. Det är en ynnest att få bo på landet och i stan på samma gång. Jag är tacksam.

28_1

Kaprifolen är inte tillnärmelsevis lika fantastisk som vår Sturkögrannes, men den luktar gott och har tagit sig fint trots makens hårda beskärning.

28_4

Vallmor är praktiga, intensiva, vackra och sköra på samma gång.

28_2

Fler än jag som längtar efter persikor framåt augusti?

28_3

Egentligen tycker jag bäst om natuliga skapelser, det gäller allting, men de här krusiga vallmorna ser ut som silkespapper och gör mig glad ända in i själen.

2 thoughts on “Huset må vara ”sådär”, men trädgården…

    • Jag vet. Det låter otacksamt. Det är vådan av att ha bott i ett nyrenoverat hus. Att ha så mycket heltäckningsmattor som vi har, det är inte helt ultimat. Det luktar alltid lite dammigt oavsett om vi dammsuger varje dag eller varannan vecka. Sedan finns det inte ett enda inredningsval som jag hade valt själv förutom högt i taket i hallen och trägolvet där. Det är det som är ”sådär”. Utanpå är det helt toppen! 😀 Ha det bra själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *