11 jan

Tävling!

Varje år får jag en julklapp från Huddinge Kommun då jag är kontaktperson. Det är en väldigt trevlig gest som gör att jag känner mig uppskattad. De senaste två åren har de valt att skicka en pocket och båda gångerna har det dessvärre varit böcker som jag redan hade läst. Nu har du som ännu inte haft möjlighet att bekanta dig med denna pärla chansen att få ett exemplar. Skicka ett mejl till monica [@] bernpaintner.com innan den 15 januari (midnatt) så är du med i matchen. Sedan är det bara att hålla tummarna!

3 thoughts on “Tävling!

  1. Hejsan!

    Jag har stått och hållt i den boken flera gånger, men sedan inte köpt den. Kanske var meningen att jag skulle vinna den? 😉

    Fortsatt trevlig söndagkväll önskar
    Helena M-H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.