10 thoughts on “Om du känner att du vill rensa lite…

 1. Und was machst Du bei Dir? 365 Dinge in 40 Taschen an 33 Tagen? ( ;
  Ich hatte mal das Projekt: Mindestens zwei Bücher von jedem Regalbrett in einer Woche. Das war ganz wunderbar. Aber erst nachdem (!) ich endlich eine Stelle gefunden hatte, wo ich alle Bücher auf einmal (!) sinnvoll abgegeben konnte.

  • Grattis! Tja, jag har mest läst och blivit inspirerad. Det blev en allmän upprensning, men främst var det garderoben som fick sig en rejäl utrensning. 😀

   • Mmmmhhh …. Was sagt den K dazu? Habt Ihr nicht die Devise, Projekte anzupacken, statt sie nur zu recherchieren ( ; Zumindest denke ich immer an K, wenn meine sauber ausgearbeiteten Listen zu lange werden ( :

    • Hahaha! Tänker du verkligen på K? Han läser mycket, men gör sällan listor (utom om vi ska iväg till något resmål). Jag tror att vi är många som tänker att det är mycket vi vill göra, men det blir bara inte av. Som garderoberna till exempel. Det är så skönt nu när min är utrensad och det som ligger där är sådant som är helt, rent, grejer jag gillar och vill ha på mig. Mer än hälften av allt var fel säsong, grejer jag inte ens haft på mig sedan vi flyttade hit för 2,5 år sedan och en del annat som bara var skräp (favoriter som blivit utslitna eller sådant jag köpt som ”fynd” som visade sig inte ens passa osv). Nu – sådant som jag gillar, sådant som är lagom, sådant som passar tillsammans. 🙂

     • Ich glaube es war so, dass Du vieles genau geplant, recherchiert und in Listen ”verewigt” hattest, und K dann der Meinung war, man solle die Dinge einfach tun. So ist es zumindest bei mir hängen geblieben ( :

 2. Jag tänker mycket, men skriver inte så mycket listor nu för tiden. 🙂 Däremot försöker jag hitta smidiga lösningar på vardagsproblem och då tycker jag det är bra att andra redan har tänkt åt mig, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *