05 dec

4 december.

3_10

Hur börjar man bäst en decembermorgon? Förslagsvis med en smoothie gjord på osötad mandelmjölk med vaniljsmak, färsk spenat, banan och blåbär. Det ser nu inte särskilt gott ut med den grågrönlila nyansen, men det smakar gott och jag inbillar mig att den tillsammans med ett kokt ägg täcker rätt mycket av vad jag behöver få i mig. Frukosttips?

3_6

Jag gillar det här fotot fast det blev så grynigt. Fokus ligger på spegelbilderna, inte på själva stjärnan. Det du ser är adventsstjärnan, det röda notstället och gräset utanför vardagsrumsfönstret.

3_8

Dagen till ära åkte balkonglamporna och stjärnan upp. Vårt hus blinkar inte lika mycket som vissa andra hus, men då det gäller utomhusdekorationer och jul kan vi lätt konstatera att ”alla gillar olika”. Snart är det dags att ta en tur runt grannskapet och spana in de extra tokiga trädgårdarna! Kanske det får bli en aktivitet när syrran och hennes familj dyker upp om MINDRE ÄN TVÅ VECKOR?

3_9

Slutligen lite bokeh bara för att det är så fint. Vad är det med ofokuserat ljus som gör mig glad? Det funkar uppenbarligen på många andra också. Gillar du den här typen av fotografier, eller lite mer avancerade och mer genomtänkta, kan du klicka på den här länken och drömma dig bort en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *