15 dec

Pyssel?

För någon som jobbar med pyssel och hantverk är det rätt jobbigt att vara inne i en period av ett inspirationsflöde som inte tar sig hela vägen till hjärnan. Jag gick från att vara på topp till att trilla ner på botten ganska snart rent hälsomässigt under hösten och i samband med att hälsan blev sämre slutade hela jag att funka som vanligt. Jag har knappt kunnat sätta en hyacint i en kruka och dekorera med mossa utan att det har ”gjort ont”. För er som känner mig förstår ni nog att det har varit väldigt jobbigt. Jag håller också på med produktutveckling i jobbet och det är klart att det också känns segt att inte få fram massor av bra idéer! Men – nu har det vänt. Jag känner att jag har fått tillbaka ”suget”, så nu är det bara att köra järnet så länge lusten och energin räcker.

Pysslet i dagens kalender blev ungefär så här. Akvarellfärgen drogs ut i papperet lite mer än jag hade räknat med då jag sprutade med guldskimrande vatten, men jag bestämde mig för att vara nöjd och glad ändå. Hur detta lilla verk ska hitta sin plats återstår att se, men jag har en plan. Jag tror att ni får ta del av resultatet rätt snart.

I går hade sonen trumavslutning. G är väldigt konstnärlig och har pysslat sedan han var bebis, men 15 år gammal sätter han sig över att göra julkort till sin slagverkslärare… I don’t blame him. 😀 Hur som helst är det trevligare att få ett kort till en gåva, så jag gjorde det här på ca två minuter. Jag måste säga att det skulle funka bra att massproducera. (Vi skickar inga julkort i år. Det har tråkigt nog inte hunnits med. Men vi kommer igen! Några enstaka gamlingar kommer att få kort, men då blir det nog någon köpeversion.) Stämplar, washitejp och bling. Kortbasen i kraft hade jag gjort innan.

2 thoughts on “Pyssel?

  1. Ursnyggt kort – och ursnyggt akvarell-projekt. Jag är helt kär i din(a) handstil(ar)!!

    Jag är ledsen att höra att du mått så dåligt! Hoppas verkligen att du får må bra snart, det förtjänar du.
    Kram!

    • Tack snälla! Jag är på väg mot ljusare tider och vet att jag snart mår bättre igen. Ibland får man leva på hoppet! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *