25 Mar

Mums.

Hur många mangos har du liggande på din köksbänk? Vi har sisådär 15 stycken. Fler hade det varit om Sprouts hade haft några kvar då jag åkte förbi i kväll. 4 mangos för $1. Oslagbart. Underbart goda, söta, supermegalyx för vår familj som är mangogalningar. Vi har redan köpt två omgångar, men extrapriset slutar gälla på onsdag. Hjälp! Tänk om de inte får in några fler innan dess?!

24_5

Allt handlar tydligen om mat idag. Till lunch stekte jag pannkakor. E kom på att det nog skulle vara gott att ringla lite av saffranssirapen över de där pannkakorna. Det smakade alldeles himmelskt! Förra året lade jag in päron i saffrans- och vaniljlag. Den överblivna lagen blev till sirap som har fått förgylla diverse ätupplevelser under hela vintern. Saffran är en gudakrydda. På riktigt.

24_4

Även gamla välbeprövade och kanske lite småtrista maträtter kan bjuda på fina upplevelser. Vad sägs om ett bakat sötpotatishjärta till middag? Sonen upptäckte det vackra i vardagen. Annars är det väl mest Drew Barrymore som letar hjärtan. Hon har till och med gett ut en bok med sådana.

24_1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *