01 mar

Peace in my heart, joy in my soul.

image

Körsång. Det hjälper. Jag sitter precis framför våra duktiga basar och njuter varje gång av deras röster. När det stormar inombords är det så skönt att ha något tryggt att luta sig tillbaka mot. En dag kanske jag hittar tillbaka till frid i både hjärta och själ. Peace.

4 thoughts on “Peace in my heart, joy in my soul.

  1. Tror versen lyder: Perfect love casteth out all fear. Har många gånger försökt känna den starka kärlek som ska driva undan rädslan, men varit ofullkomlig där också. Fast det är inte min kärlek, det är Hans.

  2. Käraste du!!!!
    Jag läser, funderar och försöker komma på stärkande ord att skicka över Atlanten. Livet är inte rättvist, ibland vill man bara skrika rakt ut. Kanske hjälper det för stunden. Det jag vet att du kan tänka på är att du och din familj har levt full ut. Ni njuter av livet tillsammans, skrattar, gråter, pratar och reflekterar, det finns dem som i sorg och hopplöshet kommer på att de inte riktigt levt. Inte tagit hand om varandra, inte kramats och berättat för varandra att de betyder massor. Där är inte ni. Du starka kloka kvinna. Sänder dig alla kramar jag kan uppbringa. ♥♥♥ Kristina

    • Ja, du är så smart och vis och jag vet att du förstår känslan… Jag njuter faktiskt av livet på ett annat sätt. Små fina saker blir viktigare och dumma saker blir oviktigare helt enkelt. Och skulle jag få en tegelsten i huvudet i morgon så vet jag att jag har varit älskad och att jag har älskat. Varm kram tillbaka! Och tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *