23 dec

Nu är det jul (och lite ljusare)…

… här i vårt hus. Det började snöa i natt, äntligen, men det mesta har redan slaskat bort. Väderleksrapportörerna påstår att det dock ska bli kallare och att snön som faller lite närmare nyår kanske får ligga kvar. Jag är glad så länge jag inte behöver utsätta mig för att bryta benet igen, för det har jag redan testat en gång. Våra grannar som har dyra åkpass på Sundance tycker däremot att det är dags att fylla på med annat än fusksnö i backarna. Bor man där ”världens bästa snö” sägs falla så vill man kanske som inbiten skidåkare utnyttja detta.

22_1

Alla julklappar är fixade, jag besökte tre olika mataffärer i förmiddags och påsen med alla julklappar till paketleken står färdig med två dagar tillgodo. Det är rekord. Nu är det bara matlagning kvar, och det tycker jag mest är kul. Köttbullstrillandet är sådär, men det tingar jag numera bort. Det gäller att utnyttja att barnen blir äldre! Runt klockan ett på julafton trillar en hel hög människor in här och blir ingen sjuk ska man då kunna räkna till 25 huvuden här hemma. Håll tummarna för att alla får en fin stund tillsammans!

Det är många som inte alls har det särdeles idylliskt över jul. Livet tar tyvärr inte paus bara för att bjällerklang ska ljuda runt land och rike. Till dig som av olika anledningar känner dig övergiven, rädd, ensam, ledsen, deprimerad, förtvivlad eller pank kommer här en varm och innerlig julkram. Mycket mer kan jag inte göra härifrån…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *