15 nov

Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…

… hahahaha, precis som att jag skulle ha tid med en ny hobby! Jag har inte tid med alla hobbies jag redan är intresserad av. Fast jag har alltid varit fascinerad av alla som har uthållighet att arbeta med trä, detta nyckfulla, varma och vackra material. Vackra möbler med intarsia, skulpturer och skärbrädor med träsniderier. Japp. Det skulle väl vara det då.

Kanske borde jag istället ha skrivit att jag skulle vilja bli en datorhacker, att jag skulle lära mig att lösa mina egna problem med det här tekniska muskedundret som jag jobbar på just nu, men nej. Jag ställde till det för mig själv, alldeles ovetande, då jag trodde att jag installerade någon uppdatering av Java. Jag har velat bli klar med ett jobb i flera dagar och det har tagit osedvanligt lång tid för någon som i vanliga fall går på en timme eller två. Maken ryckte in och nu hoppas jag att allt är fixat. Photoshop funkar i alla fall och jag kan uppenbarligen använda Safari utan att det kommer tusen popuprutor som förstör livet för mig. Just nu håller iPhotobiblioteket på att byggas om. Det känns lite läskigt, men jag får lita på att det löser sig. Du får däremot inga foton till det här inlägget heller. Eller förresten, det kan du visst få. Den här bilden fick jag idag av min fine bror som tagit över SAABen från oss. Han hade tappat sin mobil, rotat runt lite under sätet och sådär och fiskat upp följande lilla tekniska underverk:

14_1

Det är en telefon som maken trodde att han hade tappat ut från bilen då han lämnade mig inne i Stockholm en gång för många år sedan. Uppenbarligen har denna telefon, som vid tillfället bara var en månad eller två gammal, sedan dess åkt runt i de ruskiga ”under ett av framsätena”-kvarteren. Synd att vi slängde alla gamla sladdar som inte verkade ha någon funktion då vi flyttade från Segeltorp.

Tacksamhetslista 14 november 2014

Lasse Hallström (fram för mer feel-good i världen)
polkagrisar
Forever XXI
att jag har en make som kompletterar mig
möjlighet att hjälpa någon annan
fika med en kär vän
ständigt en önskan att lära mer
nagellack
god mat

2 thoughts on “Om jag skulle skaffa mig en ny hobby så skulle det bli…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *