11 sep

Besök från Sverige och Bridal Veil Falls.

Idag kom vår kompis R hit. Hon hittade hit med hyrbil trots att hennes GPS hade ballat ur. Det är fantastiskt det där med mobiltelefoner egentligen. I och för sig är det inte dumt med vanliga papperskartor, men de funkar bäst i bilsammanhang om man har en kartläsare med sig. I Rs packning fanns det sirap, mandelmassa, Nutella, kardemumma, saffran och massor av godis. Julbaket är räddat! (Och min självdisciplin är allvarligt utmanad.)

Tjejerna jag är ungdomsledare för tog en liten promenix till Bridal Veil Falls. Vädret och temperaturen var alldeles perfekt. Jag älskar Utahhöstarna! Min granne tycker att allt är så brunt och fult här. Hon har bott i Vermont i många år och är van vid riktigt färgsprakande höstnatur. Själv tycker jag det är helt okej med de vackra bergen som i det närmaste brinner när solen slickar dess sidor.  Väntar vi bara en eller ett par veckor till så ska nog bergssluttningarna här också ”brinna” lite.

Ps: U2 släppte sin nya skiva gratis på iTunes. Jag laddade ner den, lyssnade och glömde allt utom The Troubles, låten de sjunger med svenska Lykke Li. Den kan jag nog lyssna till några rundor till med behållning.

10_1

10_2

5 thoughts on “Besök från Sverige och Bridal Veil Falls.

  1. Tack för vykortet!!!!! Jag blir helt salig när jag får post som inte är med ett plastfönster för att se adressen. =)

    Och tack för peppen, idag har faktiskt varit en mycket bra dag. Jag har det vanligtvis så otroligt tungt på jobbet, hektiskt och man hinner inte ens andas emellanåt, men idag minns jag att jag skrattade flera gånger. Skönt att få en break ibland.

    Så vackert det är där du bor! Jag känner ingen lockelse till att åka till USA för att besöka städerna som de flesta andra gör, LA, NY osv. Men naturen… en roadtrip över hela landet, det vore något.

    Kram kram och lycka till med viktutmaningen resten av veckan! Få med kompisen som är på besök på träningarna så kan ni umgås och träna samtidigt!

  2. Vad roligt med Sverigebesök och vilken julafton med allt gott. 🙂 Jag slutar aldrig att förundras över den vackra natur som omger er. Imponerande. Och vilka bilder vännen!

    Njut av fina dagar med besök och ha det riktigt gott.♥

    Kram

    • Naturen i Sverige är också makalös och fantastisk, men efter sisådär 40 år där känns ju det här landskapet mer spännande och nytt. Allt har sin charm! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *