09 aug

Bloggstrul och annat tjafs.

Om du varit inne här de senaste dagarna har du nog märkt att bloggen varit ”parkerad hos loopia”. Nu är det fixat. Jag har inte kunnat lägga upp något eller ens förbereda något då ingenting har kunnat sparas.

Vi har haft strul med amerikanska ambassaden då det gäller äldsta dotterns pass. Nu har det löst sig, men hon måste åka upp till ambassaden i Stockholm för att lämna fingeravtryck och vi vet fortfarande inte om vi hinner få passen tills på fredag då vi måste ha dem för att hinna hem. Var gärna med och håll en tumme för att det ordnar sig… Administration, alltså. Och tänk så tokigt det kan bli om elektroniken inte funkar som den ska!

IMG_7275.JPG

Gladhammars kyrka är supercool. Jag blir alltid fascinerad av konst med många år på nacken. Detta träsnideri gjordes på 1400-talet!

5 thoughts on “Bloggstrul och annat tjafs.

  1. Usch, vad trist när det strular och ställer till det. Speciellt nu på sluttampen av sommaren när ni vill njuta av de sista dagarna utan att behöva oroa sig för en massa byråkrati. Jag hoppas att allt löste sig som det skulle?

    Och vilken tur att det löste sig med bloggen. Det blir tomt utan dig så det är bra att ordningen är återställd. 🙂

    Sköt om dig och stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *