14 nov

Julkonsert!

Den 18 december har jag den stora glädjen att få vara med på Anna-Lotta Larsson och Göran Fristorps julkonsert i Gustav Vasa kyrka. I går var det dags för första körrepetitionen inför den här konserten och jag kan lova att det kommer att bli bra… Vi i den stora kören kommer att sjunga tre egna nummer, bl a ett grymt arrangemang av Leona Lewis Run som vår duktiga körledare Ninni Bautista gjort.

Om ni är intresserade kan jag skaffa biljetter till det billiga priset 150 kr trots att en ordinarie biljett går på 280 kr. Hör av er i så fall!

8 thoughts on “Julkonsert!

  1. Jag tycker också du är spännande! 🙂 Kul med konsert. Blir ni sponsrade med mackor av Polarbröd, eller vad är grejen? Synd att jag missar den, hade velat se dig wala (stavas det så???) loss! Puss

    • Jag vet inte… Vet bara att vi ska sitta i trappan och att det blir kallt, så vi ska ta med oss egna sittunderlag. Jag övar för att kunna waila på den där Leona Lewis-låten, eller i alla fall låta lite mer ”gospel”. Och mitt förortsliv mot ditt i Thailand? Ja, då är nog mitt liv fantastiskt mycket mer spännande, eller hur? (Speciellt då jag jagade en stackars mus hos kusin Anna i går.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *