19 jan

Lördagspaus.

När julgranen står kvar i vardagsrummet och dräller barr och den fina kransen på ytterdörren liksom ser lite sorglig ut är det dags att börja ta tag i det riktiga slutet. Granen står förvisso kvar och luktar gott, men kransen blev förpassad till zinktunnan. Jag tycker den fick ett nytt liv där och den kan gott ligga kvar i några veckor till.

18_2

S dansade ”välkommen solen”-dans mellan snöfläckarna på gräsmattan. Det såg väldigt gulligt ut kan jag säga. Tänk dig en blandning mellan regndans och Susanne Lanefeldt-gympa så kommer du nog ganska nära verkligheten.

18_4

Själv passade jag på att bygga på D-vitaminförrådet. Ytterst behagligt. Solen har ett helt annat tryck här i Utah än i Sverige. Det märks mest då man kör bil då man verkligen måste ha solglasögon, men jag tycker också att den evinnerliga vintertröttheten aldrig riktigt slår in.

18_5

4 thoughts on “Lördagspaus.

  1. Hej du fina! Så gott det ser ut att sola sig i vintersolen. Och dotterns ”välkommen solen”-dans ser helt ljuvlig ut. Jag tror att vi skulle behöva lite av hennes dans här också för här är det snöstorm som gäller just nu. Vi har varit insnöade i 2 dagar nu och vinden tycks inte vilja avta. Men vi har det gott så vi klagar inte. Fast lite solsken och klarblå himmel skulle ju inte sitta helt fel. Så dottern får gärna dansa lite för oss också. 🙂

    Kram Lotta

    • Jag ska säga till henne. Tror hon skrattar högt och dansar på av hjärtans lust. Det kan också vara så att hennes reaktion blir ”Meh! Mamma!!!”. Att ha tonåringar är, hm, oförutsägbart! Kram. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *