01 jan

2014-01-01, nu kör vi…

Jag brukar inte sitta uppe till fyra som klockan är nu. Vi blev kvar hos grannarna mycket längre än vad vi hade tänkt, men ingen är ledsen för det. Döttrarna har somnat, maken gav precis upp och sonen tänker dygna så han kommer in i rätt tidsschema igen. Det här lovet har det varit lite si och så med sovtiderna kan vi lugnt konstatera.

Hur som helst. Jag hoppas att du fick ett sprakande årsskifte. Nu blir det ljusare känner jag!

1_1

I går fick jag en härlig pralinask från mina arbetsgivare. Jag kan säga att det är skillnad på choklad och choklad. Det är som med sushi. När man har hittat riktigt bra sushi kan man liksom inte äta sådan där som man köper i affären igen. Nu är frågan hur jag ska ställa mig till choklad framöver. Hur ska jag göra? Det är kanske lika bra att jag slutar äta någon alls.

1_6

Gemensamma ansträngningar resulterade i ett buffébord som räckte hela långa kvällen och natten. Mums! Plockmat är otroligt smidigt och så kan man välja att bara äta det man själv gillar. Perfekt!

1_4

1_3

Både barn och vuxna spelade massor av roliga spel. Vi fick flera tips på sådana som genast behöver införskaffas, gärna i går.

1_2

Maken, ingenjören, hade byggt en egen papperslykta. Jag fick Thailandsflashar och njöt av hur otroligt vackra sådana här lyktor är! Ännu vackrare än fyrverkerier (sådana smälls här nästan bara till Fourth of July) och så skrämmer de varken barn eller husdjur.

1_10

Det var magiskt att se lyktan börja sväva över våra huvuden. Efter ett litet tag fattade den eld och resterna trillade ner i ett av grannarnas fruktträd. Som tur var gick det bra att släcka elden med små medel. 🙂

1_9

Allt festfolket utom den yngste sonen som sov sedan länge då tolvslaget började slå. Alltså, man ska inte ta foton underifrån! Hehe.

1_11

Tack fina familjen M för er gästfrihet! Ska man nu ha nästan hela sin släkt på andra sidan jorden är det sådana grannar man ska ha. Nu ska jag sova ut och i morgon är en annan dag. Det börjar nu, känner du det? Hoppas att du får ett alldeles makalöst 2014.

2 thoughts on “2014-01-01, nu kör vi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *