23 dec

Blaha, blaha.

Måsten och önskningar. Verklighet och drömmar. Stort och smått. Mål och planer. Styrkor och svagheter. För alla eventualiteters skull är det bra att täcka upp så gott man kan.

Idag lyssnar jag på julmusik, tänker på vilket ord jag ska jobba med nästa år och steker köttbullar. Vad gör du?

Sorgligaste julmåstet:

Roligaste julmåstet:

2 thoughts on “Blaha, blaha.

  1. haha, idag? idag har jag sett till att barnen fått gå på julbio med en av deras fastrar medan sambon och jag har suttit i en bil som man på fullt allvar måste dra i handbromsen i för att få att stanna (vet inte vad som har hänt med bromsen, men något är det). målet var att hitta ett par få, men mycket noga utvalda julklappar (och hindra sambon från att börja panikköpa skräp eftersom han är så orolig över att julen inte blir bra om man inte vinner tävlingen om att spenderat mest på flest – inte bäst – julklappar) och sedan slå in dem. vi lyckades nästan! det är en sak som inte gick att få tag i och en som är försenad i posten. så nu sitter jag med julskinkesmörgås, papper och lack. tur att jag har i morgon kväll på mig med…

    om jag inte återkommer i morgon – en riktigt god jul!

    kram,

    • Mums för julskinkan och lycka till med det sista pysslandet! Jag tror det här var första julen någonsin jag inte hade en endaste julklapp att slå in så här kvällen före julfirandet… Det kändes nästan lite tomt! Nu ska jag i alla fall sova gott. God Jul till dig och stor kram på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *