10 aug

Det närmar sig…

Uppbrott och avslut ställs mot nystart. Vår Sverigesommar närmar sig ett slut. Maken är tillbaka ”hemma” i Orem. Han fixar skolregistreringar och försakad trädgård medan vi andra ser till att suga ut det bästa av det vi har här. I går var jag till exempel på överraskningsfest för en snart fyrtioåring. Så trevligt! Jag älskar att träffa folk från när och fjärran. Födelsedagsbarnet bor i Frankrike, jag i USA och så träffades vi i Bergkvara. Helt naturligt i dagens samhälle.

Sonen har firat sin födelsedag på Sturkö nästan varje gång sedan han föddes. I morgon är det dags igen. Sjutton eller två – kalaset för kusinerna är viktigt tycker han, han som nästan är vuxen nu. Dags att kavla upp ärmarna och börja baka!

20130810-111159.jpg

7 thoughts on “Det närmar sig…

  1. Halloj vännen!
    Vi har varit i Mönsterås på släktträff och när vi i dag körde förbi Sturköskylten tänkte jag på dig. Hum tänk om jag varit lite modigare då hade jag skickat ett meddelande på fejan och kommit förbi. Inte för att bli långvarig och bjuden på middag utan bara för att få se dig och krama om dig, du fina.
    Jag önskar er en härlig sista semester är i Sverige och att ni får ha det fortsatt bra over there. Inga brutna ben utan bara trädgårdsfix och härliga möten med nya och gamla vänner. Stor kram Kristina

  2. Trevligt att ha er här. Tiden var tyvärr alldeles för kort,men tiden går fort när man har roligt. Hoppas vi snart ses igen och till dess läser jag din blogg.
    Kram Violet och Ove.

  3. Jag kan tänka mig att det är så mycket blandade känslor när det är dags att packa väskorna igen. En önskan om att kunna vara på två ställen samtidigt. Men jag vet också att ni har haft den bästa av sommar och fyller väskorna med så många vackra minnen. Vilket skatt!

    Kram Lotta

    Ps. Så fina solrosor! 🙂 Våra fält har nästan helt blommat över nu. Hösten är utan tvekan på intåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *