15 okt

Helg och hosta.

Men varför slutar jag inte hosta?!! Nej, det blir ingen Chokladfestival för mig idag. Får vila lite innan våra gäster kommer i eftermiddag. Hoppas att de andra äter mycket för mig också…

Samma gamla blå skåp som vanligt, S alla kastanjefynd och födelsedagsbuketten uppfräschad och lite mer kompakt. Och Fiffi, vi gick tillbaka till vårt gamla hem då vi inte längre reagerade på den omändrade ordningen.

Eh. Vet inte vad jag tänkte på då jag tackade ja till att spela ett fiolsolo i morgon. Jag har i alla fall spelat mer än på många år och har än en gång blivit påmind om att jag måste ha mer musik i mitt liv! I morgon körövning igen, tjohej! Hostan sätter igång då jag lägger mig, så det funkar ändå rätt bra under dagarna. Texten Omnia fieri possunt, allt kan göras, på svärmors fina kudde, hjälper mig att samla mod och självförtroende!

För övrigt skäms jag bara lite över att tala om att jag lyssnat på Magnus Ugglas Gör mig till din man massor av gånger sedan i förrgår. Visste inte att det var Magnus Uggla-vecka hos Idol, utan hittade denna av en slump efter att ha hört en intervju med Ugglan om den kommande plattan. Alltså, så här är det med Magnus Uggla. Alla hans låtar låter rätt lika, men den här melodin satte sig alldeles självständigt på en gång, precis som alla andra. Hans textskrivarkunskaper som fångar ”nuet” så bra går inte av för hackor.

2 thoughts on “Helg och hosta.

  1. Vilka vackra foton – vilket vackert hem!

    Och så blir jag imponerad av att du kan spela fiol. Jag lägger band på mig numera, så att jag inte drar igång för många projekt samtidigt. Men högst på listan över kommande projekt står att börja spela ett instrument. Man mår så bra av musik, och att kunna spela själv vore en dröm. Både klassiskt och Magnus Uggla 🙂 Tjejerna här gillar popblandningen som finns på Hits for Kidz, men när de fick höra Carmina Burana blev det deras nya favorit – överraskande , men samtidigt så självklart.

    Så du hostar också? Samma här. Inte kul alls. Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *