21 mar

Hipp Hurra!

Tre av fem (eller sex)  systrar i vår familj fyller år i mars. Lägg därtill några ingifta, släktingar och goda vänner så kan vi konstatera att mars är en månad att fira! I Sverige tycker jag nog att mars och november är tråkigast på hela året, så anledningar att fira är helt enkelt toppen!

Dagens födelsedagspingla är Mimmi, min duktiga och ambitiösa lillasyster. Vi är olika på så många sätt och lika på så många andra. Jag är glad över att ha mina allra bästa vänner i min egen familj. Jag har förstått att blod inte alls är tjockare än vatten i många fall.

M har precis varit iväg på en spännande studieresa och jag ser fram emot att höra allt så småningom! Kanske blir resan samtalsämnet för en av de långa pratkvällarna på Sturkö i sommar?

Puss på dig, syrran!

4 thoughts on “Hipp Hurra!

  1. Men åh. Jag känner mig oerhört ärad. Vad förvånad jag blev av att mötas av en gigantisk bild på mig själv. Även jag är glad att jag har mina allra bästa vänner i familjen. Kram!

  2. Barnen är glada att gosa med Milla, hon är inte lika förtjust! 🙂 På Sturkö är det VINTER, inte en antydan till ljumma sommarkvällar och vackra solnedgångar. Snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *