18 nov

Eller vad säger du?

Jag älskar WordPress och alla sparade utkast som räddats då något gått snett, men den här gången blev det fel, fel, fel. Jag hade skrivit ett långt inlägg och ingenting utom det här Honolulufotot blev sparat då jag helt plötsligt kastades ut och var tvungen att logga in igen. Ja, ja. Värre saker har hänt. Vi har fyllt på huset med arbetsbord och diverse annat, både smått och gott, idag. Efter att ha blivit rätt trötta på alla dessa ställen med begagnade möbler till överpriser hamnade vi återigen på IKEA. Vi hittade det vi behövde, eller det vi ville ha i alla fall. Det innebär att jag från och med i kväll (eller i morgon) kan breda ut mig vid mitt nya arbetsbord utan att få ont i ryggen. Tjoho! På begagnatstället kunde man köpa kontorsstolar för cirkus $349/st. Min röda, fina IKEA-stol kostade $80 (bara den röda, nedsatt från $139). Det var säkert så att den begagnade stolen var av en alldeles ypperlig kvalitet, men min stol kan ställas in i sitthöjd, i ryggstödshöjd och i ryggstödsdjup, så jag ska nog klara mig.

Jag har gillat de här små nätta Stockholmsstolarna sedan de kom. Dessvärre gillar jag inget av överdragen de kommer i, men idag slog mig snilleblixten och jag kom ihåg min syrras tips om Bemz. Vi köpte därför två vita stolar till ”audiensrummet” och ska nu ta oss tid att fundera ut vilken klädsel de ska få så småningom. Vilken tror du blir snyggast? Det måste vara en varm färg då golvet, mattan, soffan och björkmöblerna alla har varma brytningar och jag tycker att det behövs lite mönster också så det inte blir för tråkigt. Jag ber om ursäkt för de ÄCKLIGA väggarna som alltså inte är ommålade än. Du får tänka dem vita och oblanka. Tyvärr blir det för dyrt att bredspackla, så ”medelhavsstrukturen” kommer dessvärre att hänga kvar. Det finns det som är värre än det också.

I morgon ska vi hem på middag till mammas kusin som inte bor så långt härifrån. Det ska bli jättekul att träffa henne och hennes familj! Innan jag lägger mig ska jag släcka fiskspölampan och sitta en minut i den gröna soffan och njuta av att livet i sällskap av Oasis. Hoppas du har det fint…

2 thoughts on “Eller vad säger du?

  1. jag föreslår till era stolar Graphite Grey Josephine Panama Cotton…..maybe???? good luck!!! jag gläds med er och tänker mycket på er. kramar!!!

    • Åh, tack för förslag! Jag har skickat efter några tygprover nu, men de tar tydligen lång tid på sig att komma. Spännande! Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *