02 nov

Jag har en sladd, jag har en sladd!

Jag har också barn att hemskola och jobb att göra, så i kväll ska jag försöka mig på att skriva ett ”normalt” blogginlägg för första gången på eviga tider. Det känns nästan som att jag inte riktigt vet hur man gör längre… Det finns i alla fall en mängd ämnen att skriva om, jag vet bara inte i vilken tåt jag ska börja dra… På återseende!

13 thoughts on “Jag har en sladd, jag har en sladd!

    • Roligt att ha dig här! Jag lovar att det kommer en del bättre foton än i det här inlägget. Jag måste bara ta itu med de mängder som jag just laddat över från kameran…

  1. Skriv och berätta om vilka tankar som snurrar i ditt huvud innan du somnar. Berätta om hur barnen har det och om vilka saker som var måsten att packa ner inför flytten. Berätta om …….
    Ja det kvittar egentligen om vad bara du inte glömmer bort oss……
    Kram Kristina

    • Jag har inte glömt någon! 🙂 Jag kan berätta att varje kväll snurrar ”Har vi verkligen gjort rätt?” runt i min skalle innan jag somnar… Kram!

  2. hej monnah! ser fram emot att få se och läsa massor om ert nya liv då ;). du… jag hittar inte din mejladress, skulle du kunna slänga iväg ett ”hej” till mig bara? jag fick just in någonting som jag tror skulle kunna intressera dig att delta i :). själv skulle i alla fall älska det och tror att det kunde vara en bra grej för dig att hoppa på för att komma igång lite med din nya omgivning och så ;). det är i salt lake city du är, eller hur?

    hör av dig :)!

    kram,

    • Och så har jag fått iväg ett liiiitet mejl till dig. Kram! (Jag är så spänd på vad det kan vara. Har ingen aning!)

    • Jag håller på att försöka få koll på allt och det är sannerligen inte lätt… Måtte det bli bättre än det har varit första veckan, om man säger så. (Det gäller High School.) Jag var inte riktigt beredd på denna fyrkantighet som vi mött, men det blir kanske bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *