13 aug

Familj igen.

Den här sommaren är helt galet upp och ner. Hela familjen har i olika konstellationer åkt fram och tillbaka mellan Sturkö och Stockholm. I går kväll flyttade vi alla in till syrran och hennes familj i Stuvsta. Det är en så kallad win-win situation. Småkusinerna får kompetenta barnflickor då Annika börjar jobba efter fyra års föräldraledighet. (Pappan till barnen jobbar i kontoret på nedervåningen, så hjälp finns att tillgå om någon knepig situation uppstår.) Jag är nära Älvsjömässan där jag jobbar (Formex) hela veckan och maken har sitt jobb inne i Stockholm. Jag räknar med att vakna utan att veta var jag är flera gånger innan vi är installerade i vårt nya hem i slutet av oktober någon gång.

Just för tillfället är vi alla glada över att kunna leva ett semi-normalt familjeliv i två dagar. På onsdag drar maken till fjälls i tio dagar tillsammans med en kompis och på måndag åker jag och barnen ner till Blekinge igen. Samtidigt ska de stora barnen klara av att studera på distans och yngsta dottern får läsa engelska böcker och räkna svensk matte. Det blir nog bra det här när det blir klart. Våra husspioner är ute på uppdrag igen. Nytt hus ska inspekteras i kväll amerikansk tid. Det är inte särskilt imponerande på utsidan, men det har trägolv (om än mörka) på flera ställen, ljusa väggar och golv i resten av huset och en härlig fönstervägg i vardagsrummet. Köket verkar vara alldeles svart, men har en snygg granitskiva om jag inte sett fel. Vi får väl se om J gillar det innan jag berättar något mer! Lite spännande är det ändå det här med att leta efter huset som ska bli vårt nya hem.

K och jag med inhyrda, glada barn. Sådär sunkig som jag ser ut på bilden ser man ut då man helt enkelt har haft en tuff sommar. Nu är jag på gång igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *