18 feb

Lite lördag.

Jag vill bara skicka en helghälsning till er alla. Små saker gör mig glad idag. Röda tulpaner, glada barn, man som får göra något han gillar väldigt mycket, bytta torkarblad (mest att det var jag som gjorde det och att jag inte gav upp trots att det verkade smått omöjligt att ens få bort de gamla), massor av ren tvätt, grillad kyckling, Gretchen Rubins bok, ett pysselbord som ska städas för att jag sedan kan sitta ner och pyssla, en fantastisk körledare som gått vidare i The Voice, en gammal Stuvstatjej som ska visa vad hon går för i Melodifestivalen och en gammal Huddingekille som ska göra detsamma… Små saker, helt enkelt.

Visst är det härligt med tulpaner? Jag älskar att se dem lysa upp rummet och att känna doften…

Tjejerna var busiga idag. Storebror hade redan varit ute och skottat och gått in igen då de väl hade hunnit komma ut.

De bestämde sig för att ett snöbollskrig inte nödvändigtvis behöver pågå med alla deltagare utomhus.

Brorsan var på rätt humör, så ett regelrätt snöbollskrig bröt ut. Mohahaha. Hoppas att ni också hittar glädje där ni kan.

2 thoughts on “Lite lördag.

    • Sara och jag tyckte att det var rätt att Molly gick vidare, men vi hade hellre sett Mattias eller Andreas direkt till Globen medan Ranelid o co kunde ha fått gå till Andra Chansen bara för att numret var så hysteriskt. Love Generation var ju så söta så, men de var inte speciellt bra på att sjunga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *