26 sep

Höstlov.

Just nu sitter jag med önskelistan inför Nynäshamns- och Stockholmsbesöket som jag och yngsta dottern har framför oss. Vi ska försöka göra sådant som vi båda tycker om. Ett besök på något av konstmuseerna står inbokat, liksom ett nostalgibesök till Skärholmens köpcentrum. (Okej, jag känner ingen nostalgi för det stället, men jag tänker passa på att få håret fixat av en av mina duktiga gamla elever och äta lunch med en kompis.) Jag vet att dottern gärna fikar på Vete-Katten, men jag har svårt att släppa tanken på att man får bröd OCH fika för en hel familjs veckobehov hos Andréns Bageri här på Sturkö för samma pris som det kostar för oss två att fika… Nåja, vi får väl se. Vi kommer definitivt att ta en tur till Adolf Fredriks skolgård och då är vi i princip nästan framme vid Tehuset Java, en av mina (få) favoritbutiker! Vilka av följande rooibosteer skulle du köpa med dig hem?

Heta Chokladdrömmar (min favorit)
Rooibos Chai (måste ju bara vara god)
Rooibos Rabarber Grädd (en av favoritsmakerna från då min syster bodde i Tyskland, men har inte provat det här)
Rooibos Wimbledon (Positiv vinnarboost?)
Tehuset Javas Rooibos lakritste (Ett te som passar bra att göra glass av, med lakritssmak, låter för bra för att vara sant, men…)

Vad skulle du göra om du hade en långhelg i Stockholm?

4 thoughts on “Höstlov.

  1. Hej min vän!
    Ett besök i Stockholm låter hur mysigt som helst. Jag hade helt klart besökt Fotografiska som är en favorit. ABBA museet står också på önskelistan. Tehuset besöker jag ofta i Lund och min favvo är deras gröna Lunda blandning. Prova den, men deras röda chai är underbar så satsa på den också.
    Ha en fin dag! Krameli kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *